Naked Eye – Burning Fire

////Naked Eye – Burning Fire

Naked Eye – Burning Fire

Книга хаику од Катица Ќулавкова, на англиски јазик (2008)

Превод на англиски: Метју Џонс и Марија Џонс

Едиција Масин, книга 06

Цртежи од Мирослав Масин

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9778-9989-928-81-9, 10х14.6 см., 64 страници
корица: моден картон

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
  • Цртежи од Мирослав Масин
АвторКатица Ќулавкова
2018-12-06T10:22:23+00:00 декември 5th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Хаику|