Шуми, икони

Шуми, икони

Книга хаику од Примож Репар, на македонски, словенечки, и англиски (2007)

Превод на македонски: Лидија Димковска

Превод на англиски: Јуре Новак, Полона Коленц, Владимир Мартиновски

Цртежи од Мирослав Масин

Едиција Масин, книга 04

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 978-9989-928-66-6, 10х14.6 см., 93 страници
корица: моден картон

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
  • Цртежи од Мирослав Масин
АвторПримож Репар
ПреводЛидија Димковска
ПреводЈуре Новак
ПреводВладимир Мартиновски
2018-12-06T12:56:13+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Хаику|