За врабец

За врабец

Книга хаику од Џек Галмиц, на македонски и англиски (2007)

Превод на македонски: Игор Исаковски

Цртежи од Мирослав Масин

Едиција Масин, книга 03

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-63-3, 10х14.6 см., 158 страници
корица: моден картон

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
  • Цртежи од Мирослав Масин
АвторЏек Галмиц
АвторИгор Исаковски
2018-12-06T13:05:43+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Хаику|