Суд(бин)ско толкување

////Суд(бин)ско толкување

Суд(бин)ско толкување

Поезија од Алеш Мустар (2007)

Превод од словенечки: Лидија Димковска.

Едиција Бореа, книга 13

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 978-9989-928-67-3, 12х17 см., 73 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторАлеш Мустар
АвторЛидија Димковска
2018-12-06T12:37:02+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|