Луд пес & чудни насоки

////Луд пес & чудни насоки

Луд пес & чудни насоки

Избрана поезија од Клод Фримен (2002)

избор и превод од англиски: Игор Исаковски

Едиција Морфеј, книга 02

Цена: 75 ден.

Купи

ISBN 9989-59-063-X, 12х17 см., 64 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторКлод Фримен
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:47:38+00:00 март 12th, 2012|Categories: Избрана поезија, Поезија, Книги|