Mоjата славна другарка

///Mоjата славна другарка

Mоjата славна другарка

Роман од Ивана Гуљашевиќ (2017)

Превод од хрватски Калина Буневска Исаковска

Едиција Бушавко книга 09

Цена: 200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-668-1, 13х19 cm., 112 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторката.
АвторИвана Гуљашевиќ
ПреводКалина Б. Исаковска
2018-11-30T11:48:44+00:00 февруари 7th, 2018|Categories: Книги, Книги за деца|