Глоговиот џбун и други драми

///Глоговиот џбун и други драми

Глоговиот џбун и други драми

Собрани драми од Братислав Димитров (2016)

Едиција Гестус, книга 04

Приредила Јелена Лужина.

Цена: 500 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-657-5, 14×20 cm., 294 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Предговор од приредувачката
  • Белешка за авторот
АвторБратислав Димитров
2018-11-30T11:48:45+00:00 октомври 29th, 2016|Categories: Драмски текстови|