Добредојде во Дијализија

////Добредојде во Дијализија

Добредојде во Дијализија

Записи од Давид Шаламун (2002)

Превод од германски: Слободанка Поповска

Едиција Индра, книга 01

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-35-5, 20х14 см., 74 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Мета Кресе: фотографии, B/W (24)
  • Предговор на Јане Чаловски
  • Био-библиографска белешка
АвторДавид Шаламун
Превод
2018-12-21T10:47:38+00:00 март 12th, 2012|Categories: Индра, Книги, Есеи|