Toxicity

Аганета Дајк
КРИК – од циклусот со работен наслов ГАЈБИ

Алана Бартол
Форми на свесност: Маскирно одело

Ендру Пелинг
Пре-наменето

Дејвид Канг
Ботоксувај ме

Дејвид Канг
Ботоксувај ме

Тањи Даф
Живи вирусни тетоважи
2018-08-21T17:20:48+00:00 септември 21st, 2013|Categories: Изложба, Литература, Галерија, Блесок бр. 91|