од „За врабец“

/, Блесок бр. 54/од „За врабец“

од „За врабец“

Внатре во мене
Вена на листот
Во мојот череп
Внатре во мене
Четврт месечина
Близнаците
Цветно стебло
Каде небото е големо

Каде небото е големо
Во ширно зелено поле
Руми пее

2018-08-21T17:21:17+00:00 јуни 19th, 2007|Categories: Поезија, Блесок бр. 54|