Некаков крај

/, Блесок бр. 29/Некаков крај

Некаков крај

Ритуалот
Вести
Girl
* * *
Некаков крај
Татковата куќа
Одеон

Is there anybody going to listen to my story…

Легнуваш до девојката која
легнала со своето момче кое
легнало со девојката која
легнала со своето момче кое
легнало со девојката која

Легнуваш се соединуваш со сите

Гледај целата вселена е во твојата постела
Колкаво општество во една девојка

АвторГеорги Господинов
2018-08-21T17:21:45+00:00 ноември 1st, 2002|Categories: Поезија, Блесок бр. 29|