Игра со сенки

/, Блесок бр. 58/Игра со сенки

Игра со сенки

Небесен ред
Мечта
Миг
Мебиусова лента
Игра со сенки
Трепкање
Поезија

кога
и дедо умре
одеднаш
мајка ми рече
Сега никој веќе
меѓу небото
и мене
нема

АвторБорче Панов
2018-08-21T17:21:12+00:00 февруари 25th, 2008|Categories: Поезија, Блесок бр. 58|