Записи

Записи

1.
2.
3.
4.
5.
6.

ветрот ти е гласник
ги отворив
вратите
и прозорците
за него

го примив
со голема радост

преку мирис
ветрот
ми раскажа
за тебе

АвторМуниам Алфакер
2018-08-21T17:21:39+00:00 септември 1st, 2003|Categories: Поезија, Блесок бр. 34|