Доста љубеше

/, Блесок бр. 16/Доста љубеше

Доста љубеше

Песна 111
Подарок
Чекајќи го чудото
Твој сум
Причина зошто пишувам
Се чудам колку луѓе во градов
Балада
Доста љубеше

Препев од англиски: Кристина Зимбакова

Секој човек
си има начин да ја предаде
револуцијата
Ова е мојот

АвторЛеонард Коен
2018-08-21T17:22:02+00:00 август 1st, 2000|Categories: Поезија, Блесок бр. 16|