Јас и Лин, отпосле

////Јас и Лин, отпосле

Јас и Лин, отпосле

Роман од Ана Стојаноска (2016)

Едиција с.р., книга 48

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-645-2, 14×20 cm., 219 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторАна Стојаноска
2018-11-30T11:48:45+00:00 август 27th, 2016|Categories: Проза, Современ роман, Книги|