Хроника на немирниот сон

////Хроника на немирниот сон

Хроника на немирниот сон

Избрани раскази од Роберт Млинарец (2004)

Избор и превод од хрватски: Игор Исаковски

Едиција Ернест, книга 01

Цена:  – ден.

Купи

ISBN 9989-928-42-8, 12×17 см., 112 страници
корица: пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторРоберт Млинарец
АвторИгор Исаковски
2018-12-21T10:47:36+00:00 март 12th, 2012|Categories: Проза, Книги, Избрана проза|