Триста ветрила! Или за преведувањето и за пребродувањето

////Триста ветрила! Или за преведувањето и за пребродувањето

Триста ветрила! Или за преведувањето и за пребродувањето

Есеј од Огнен Чемерски (2015)

Едиција Индра, книга 14

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-636-0, 14×20 cm., 215 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Мал англиско-македонски поморјански поимник
  • Илустрации
  • Белешка за авторот.
АвторОгнен Чемерски
2018-12-21T10:43:43+00:00 јануари 22nd, 2016|Categories: Индра, Книги, Есеи|