Тие

Поезија од Ива Дамјановски (2017)

Едиција Награда Игор Исаковски книга 01

Цена: 100 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-669-8, 52 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторИва Дамјановски
2018-11-30T11:48:44+00:00 февруари 8th, 2018|Categories: Поезија, Книги, Награда Игор Исаковски|