Состојби на духот и телото по триесеттата

////Состојби на духот и телото по триесеттата

Состојби на духот и телото по триесеттата

Збирка поезија од Елизабета Баковска [поезија + цртежи + audio CD] (2005)

Цртежи во книгата, дизајн на корица и музика на CD-то: Дејан Спасовиќ

Едиција Бореа, книга 09

Цена: 145 ден.

Купи

ISBN 9989-928-50-9, 13,7х20 см., 76 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • audio CD, содржи 10 песни и 5 раскази
  • песните ги чита Круме Стефановски
  • Био-библиографска белешка
АвторЕлизабета Баковска
2018-12-21T10:47:37+00:00 март 12th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|