Работници и селани

////Работници и селани

Работници и селани

Есеи од Виктор Иванчиќ (2016)

Превод од хрватски јазик: Јелена Лужина.

Едиција Индра, книга 15

Цена: 500 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-641-4, 14×20 cm., 311 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторВиктор Иванчиќ
2018-12-21T10:43:42+00:00 јануари 23rd, 2016|Categories: Индра, Книги, Есеи|