Улогата на моето семејство во светската револуција

/, Книги, Uncategorized, EvaTas/Улогата на моето семејство во светската револуција

Улогата на моето семејство во светската револуција

Роман од Бора Ќосиќ (2015)

Превод од српски: Елизабета Баковска.

Едиција EvaTas Проза, книга 03

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-638-4, 13×20 cm., 104 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторБора Ќосиќ
2018-12-21T10:43:41+00:00 јануари 23rd, 2016|Categories: Проза, Книги, Uncategorized, EvaTas|