Четири годишни времиња

////Четири годишни времиња

Четири годишни времиња

Збирка раскази од Елизабета Баковска (2004)

Едиција Урбан флуид, книга 04

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-39-8, 12×17 см., 96 страници
корица: пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • нема
АвторЕлизабета Баковска
2018-12-21T10:47:37+00:00 март 12th, 2012|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|