Љубовта за време на Детето од Малштет

////Љубовта за време на Детето од Малштет

Љубовта за време на Детето од Малштет

Раскази од Клеменс Ј. Зец (2014)

Превод од германски: Елизабета Линднер

Фотографија на корицата: Милан Јосифов

Едиција Урбан флуид, книга 18

Внимание!!!

Книгава содржи: експлицитни сцени, насилство, некрофилија, инцест, секс, мастурбација, s&m, bondage, piss…книгава не е препорачлива за малолетни читатели. ниту за малодушни. Ниту за пуританци. Конзервативци може да ја читаат, ама скришно. Предупредени сте.

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-614-8, 14×20 cm., 280 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  1. Био-библиографска белешка
АвторКлеменс Ј. Зец
АвторЕлизабета Линднер
2018-12-21T10:45:06+00:00 август 10th, 2014|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|