Хармс денес

Хармс денес

Книжевни анегдоти од литературниот живот на Генерацијата писатели родени Околу Шеесеттите (ГОШ), од Горан Глувиќ (2006)

Превод од хрватски и словенечки: Игор Исаковски

Едиција Урбан флуид, книга 06

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-54-1, 12х17 см., 92 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографски белешки за ГОШ
АвторГоран Глувиќ
ПреводИгор Исаковски
2018-12-05T13:47:38+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|