Под притисок

Под притисок

Збирка раскази од Фарук Шехиќ (2012)

Превод од босански: Игор Исаковски

Едиција Урбан флуид, книга 13

Раскази брутално искрени, без никаква помисла за политичка коректност.

Цена: 250 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-368-0, 12×17 см., 184 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Поговор од Јосип Млакиќ
  • Био-библиографска белешка
АвторФарук Шехиќ
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:45:56+00:00 декември 8th, 2012|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|