Куќата на Мазарена

////Куќата на Мазарена

Куќата на Мазарена

Роман од Слободан Мицковиќ (2002)

Едиција Урбан флуид, книга 02

награда „Роман на годината“ 2000, Утрински весник

Цена: 200 ден.

Купи

ISBN 9989-928-28-2, 12х17 см., 180 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Интервјуа по повод „Куќата на Мазарена“ (2)
  • Поговор на Игор Исаковски
  • Био-библиографска белешка
АвторСлободан Мицковиќ
2021-03-24T23:10:52+00:00 март 12th, 2012|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|