Зимска шапка

Зимска шапка

Збирка раскази од Стево Симски (2002)

Едиција Урбан флуид, книга 01

(сите раскази се наградени и/или откупени на разни конкурси за кус расказ во Република Македонија.)

Цена: 120 ден.

Купи

ISBN 9989-928-34-7, 12х17 см., 120 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за расказите
  • Био-библиографска белешка
АвторСтево Симски
2018-12-21T10:47:39+00:00 март 12th, 2012|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|