Доколку е тоа среќа

////Доколку е тоа среќа

Доколку е тоа среќа

Љубовни приказни од четири децении, од Адолф Мушг (2012)

Превод од германски: Елизабета Линднер.

Едиција Урбан флуид, книга 15

Цена: 550 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-381-9, 14×20 см., 420 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторАдолф Мушг
2019-11-15T10:21:52+00:00 ноември 25th, 2012|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|