Без збогум на сето тоа

////Без збогум на сето тоа

Без збогум на сето тоа

Раскази од Снежана Букал (2015)

Превод од хрватски: Калина Буневска Исаковска.

Мотив на корица: Рене Магрит, „Човечка состојба“, 1935

Едиција Урбан флуид, книга 20

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-630-8, 14×20 cm., 271 страница
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторСнежана Букал
ПреводКалина Б. Исаковска
2018-12-21T10:43:45+00:00 октомври 12th, 2015|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|