Балзак и малата кинеска шивачка

////Балзак и малата кинеска шивачка

Балзак и малата кинеска шивачка

Роман од Даи Сижи (2006)

Превод од француски: Василка Пемова

Едиција Урбан флуид, книга 07

Цена: 250 ден.

Купи

ISBN 9989-928-57-6, 12х17 см., 188 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторДаи Сижи
2018-12-06T13:32:59+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|