Replay

Роман од Бенјамин Штајн (2015)

Превод од германски: Елизабета Линднер.

Едиција с.р., книга 46

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-637-7, 14×20 cm., 174 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторБенјамин Штајн
2018-12-21T10:43:44+00:00 јануари 22nd, 2016|Categories: Проза, Современ роман, Книги|