Чиј беше ЈОН?

Чиј беше ЈОН?

Роман од Рефет Абази (2018)

Превод од албански Фатбардха Шеху.

Едиција с.р., книга 50

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-676-6, 14×20 cm., 186 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:
– Био-библиографска белешка

АвторРефет Абази
2021-03-24T23:02:07+00:00 јуни 6th, 2018|Categories: Современ роман, Книги|