Светлината гори дупка во денот

////Светлината гори дупка во денот

Светлината гори дупка во денот

Роман од Вилхелм Генацино (2013).

Превод од германски: Елизабета Линднер.

Фотографија на корицата: Марјан Стојковски.

Едиција с.р., книга 31

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-533-2, 14×20 см., 136 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот
АвторВилхелм Генацино
ПреводЕлизабета Линднер
2018-12-21T10:45:38+00:00 јуни 16th, 2013|Categories: Проза, Современ роман, Книги|