Поубав крај

Поубав крај

Роман од Беким Сејрановиќ (2013)

Превод од хрватски: Игор Исаковски.

Фотографија на корицата: Марјан Стојковски.

Едиција с.р., книга 35

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-548-6, 14×20 см., 256 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторБеким Сејрановиќ
ПреводИгор Исаковски
2021-03-24T23:02:38+00:00 октомври 17th, 2013|Categories: Проза, Современ роман, Книги|