Песочен часовник

////Песочен часовник

Песочен часовник

Роман од Данило Киш (2014)

Превод од српски: Катица Гароска Ацевска.

Едиција с.р., книга 40

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-587-5, 14×20 см., 272 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторДанило Киш
2018-12-21T10:45:09+00:00 мај 3rd, 2014|Categories: Проза, Современ роман, Книги|