Кажувај ми за неа

////Кажувај ми за неа

Кажувај ми за неа

Роман од Ренато Баретиќ (2014)

Превод од хрватски: Елизабета Баковска.

Едиција с.р., книга 45

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-622-3, 14×20 cm., 262 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторРенато Баретиќ
2018-12-21T10:43:46+00:00 октомври 9th, 2014|Categories: Проза, Современ роман, Книги|