Имагинарни случки од букурешките улици

////Имагинарни случки од букурешките улици

Имагинарни случки од букурешките улици

Роман од Константин Абалуца (2013)

Превод од романски: Лидија Димковска.

Едиција с.р., книга 30

Цена: 450 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-531-8, 14×20 см., 302 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • белешка за авторот.
АвторКонстантин Абалуца
ПреводЛидија Димковска
2021-03-24T22:54:11+00:00 јуни 16th, 2013|Categories: Проза, Современ роман, Книги|