Заминување и враќање

////Заминување и враќање

Заминување и враќање

Роман од Ѓерѓ Конрад (2013)

Превод од унгарски: Анамарија Цинеге-Панзова и Златко Панзов.

Фотографија на корицата: Марјан Стојковски

Едиција с.р., книга 27

Цена: 245 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-501-1, 14×20 см., 160 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторКонрад Ѓерѓ
2018-12-21T10:45:39+00:00 март 12th, 2013|Categories: Проза, Современ роман, Книги|