Големото финале во измамничкиот занает

////Големото финале во измамничкиот занает

Големото финале во измамничкиот занает

Роман од Херштин Екман (2013)

Превод од шведски: Родна Русковска.

Едиција с.р., книга 37

Цена: 500 ден.

Купи

ISBN  978-9989-59-552-3, 14×20 см., 352 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторХерштин Екман
2021-03-24T22:51:05+00:00 ноември 24th, 2013|Categories: Проза, Современ роман, Книги|