Вчера

Роман од Агота Кристоф (2014)

Превод од француски: Катица Гароска Ацевска.

Едиција с.р., книга 45

Цена: 190 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-627-8, 14×20 cm., 144 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторАгота Кристоф
2021-03-24T23:02:19+00:00 ноември 22nd, 2014|Categories: Проза, Современ роман, Книги|