Вратот на жирафата

////Вратот на жирафата

Вратот на жирафата

Роман од Јудит Шалански (2013)

Превод од германски: Елизабета Линднер.

Едиција с.р., книга 36

Цена: 300 ден.

Купи

ISBN  978-9989-59-551-6, 14×20 см., 195 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка 
АвторЈудит Шалански
ПреводЕлизабета Линднер
2018-12-21T10:45:10+00:00 ноември 24th, 2013|Categories: Проза, Современ роман, Книги|