Бонавија

Бонавија

Роман од Драган Великиќ (2014)

Превод од српски: Јелена Лужина.

Едиција с.р., книга 39

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-582-0, 14×20 см., 302 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторДраган Великиќ
2018-12-21T10:45:09+00:00 февруари 19th, 2014|Categories: Проза, Современ роман, Книги|