Природата и културата во ерата на друштвените мрежи

////Природата и културата во ерата на друштвените мрежи

Природата и културата во ерата на друштвените мрежи

Есеи од Анета Пауноска (2017)

Едиција Индра, книга 17

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-670-4, 14×20 cm., 178 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторката
АвторАна Бар Давид
2018-11-30T11:48:44+00:00 февруари 9th, 2018|Categories: Индра, Книги, Есеи|