Последно време

Последно време

Поезија од Тихомир Јанчовски на македонски и англиски јазик (2005)

Фотографија на кориците: Ирена Василева

Превод на англиски: Дијана Комленац

Едиција Бореа, книга 08

Цена: – ден.

Купи

ISBN 9989-928-48-7, 12х17 см., 74 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
  • Поговор на Бела Глигорова (само на англиски)
АвторТихомир Јанчовски
ПреводДијана Комленац
2018-12-21T10:47:38+00:00 март 12th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|