Политика, Порнографија, Поезија

////Политика, Порнографија, Поезија

Политика, Порнографија, Поезија

Поезија од Бојан Марјановиќ (2016)

Превод од српски: Елизабета Баковска.

Едиција Бореа, книга 38

Цена: 250 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-663-6, 19×13 cm., 172 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторБојан Марјановиќ
ПреводЕлизабета Баковска
2018-11-30T11:48:45+00:00 февруари 11th, 2017|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|