When Our Enemy Falls Asleep / Khi Kẻ Thù Ta Buồn Ngủ

////When Our Enemy Falls Asleep / Khi Kẻ Thù Ta Buồn Ngủ

When Our Enemy Falls Asleep / Khi Kẻ Thù Ta Buồn Ngủ

Поезија од Ли Дои (2010)

Превод од англиски: Нгиен Тјен Ван

Едиција EvaTas.Expats, книга 02

Цена: – ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-325-3, 12.5×20 см., 104 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографски белешки
АвторДои Ли
2018-12-21T10:47:13+00:00 декември 6th, 2012|Categories: Expats, Поезија, Книги|