Танцувајќи во Одеса / Dancing in Odessa

////Танцувајќи во Одеса / Dancing in Odessa

Танцувајќи во Одеса / Dancing in Odessa

Избрана поезија од Иља Камински, на македонски и англиски (2014)

Превод од англиски: Игор Исаковски.

Едиција EvaTas, книга 18

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-608-7, 13×20 см., 148 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
  • Фотографија на корицата: Марјан Стојковски
АвторИља Камински
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:45:07+00:00 јуни 29th, 2014|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|