Светлината ве чека на рецепција / The Light Awaits You at Reception

////Светлината ве чека на рецепција / The Light Awaits You at Reception

Светлината ве чека на рецепција / The Light Awaits You at Reception

Избрана поезија од Игор Исаковски, на македонски и англиски. (2013)

Превод од македонски: авторот.

 Уредници: авторот и Румена Бужаровска.

Едиција EvaTas, книга 14

напиј се многу вода,како мене да ме земаш, и полна нас легни.

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-533-2, 13×20 см., 250 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторИгор Исаковски
2018-12-21T10:45:37+00:00 август 30th, 2013|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|