Под виножитото на ноќта / Under nattens regnbue / Underneath the Rainbow of the Night

////Под виножитото на ноќта / Under nattens regnbue / Underneath the Rainbow of the Night

Под виножитото на ноќта / Under nattens regnbue / Underneath the Rainbow of the Night

Избрана поезија од Тристан Виндторн, на македонски, норвешки и англиски. (2012)

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Превод на англиски: Ингрид Хауг.

Едиција EvaTas, книга 12

Ова е самиот зачеток и семе  за раса различна од цвеќињата  закопани во црната почва…

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-367-3, 13×20 см., 144 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторТристан Виндторн
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:45:56+00:00 декември 8th, 2012|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|