Пепелашка во хромиран ковчег / Pepeljuga u hromiranom kovčegu / Cinderella in Chrome Casket

////Пепелашка во хромиран ковчег / Pepeljuga u hromiranom kovčegu / Cinderella in Chrome Casket

Пепелашка во хромиран ковчег / Pepeljuga u hromiranom kovčegu / Cinderella in Chrome Casket

Избрана поезија од Звонко Карановиќ, на македонски, српски и англиски. (2014)

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Превод на англиски: Ана Божичевиќ.

Едиција EvaTas, книга 16

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-600-1, 13×20 см., 160 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторЗвонко Карановиќ
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:45:07+00:00 јуни 29th, 2014|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|